Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
andrasblog69

7. Csömör

Andras · 1 éve
Mostanság kicsit frusztráltnak érzem Magam! 
Majd minden reggel azzal kelek ki az ágyamból, hogy baromira nincs már kedvem bemenni erre a helyre ahol mostanság ténykedek. Igaz már lassan eltelt 5 év, hogy itt dolgozom, de nagyon elegem van ebből! 
Elegem van a környezetből, elegem van a főnökömből, elegem van a kollégáimból (tisztelet a kevés kivételnek akik közel állnak Hozzám!)!

Egyszerűen nem értem saját Magam hogyan tudtam Én itt eltölteni ennyi időt. 

Az első 2-3 évvel nem volt gond, gyorsan elment, valószínűleg az új életem, az új hely, egy más kultúra, egy más tapasztalás miatt! Nem nagyon figyeltem arra, hogy mi is van körülöttem. 
De ez főleg az utóbbi időben, kb. 1 vagy másfél éve nagyon megváltozott! Egyszerűen bosszant amit látok, észlelek! Magatehetetlennek és frusztráltnak érzem Magam! 
Bosszantanak a seggnyalók, felhúzom Magam olyanokon amin normál állapotban túllépek, beleállok olyan vitákba amiknek látom, hogy semmi értelme. De valahogy egyszerűen nem tudom megállni, hogy ne lépjek túl ezeken. 

Itt pedig nem nagyon szeretik ha van véleményed. 

Van némi nemű vezetői tapasztalatom, de amit néha itt látok attól feláll a hátamon a szőr! 
Nem tudok, nem akarnék ezeken változtatni, de néha tényleg azt érzem, hogy itt mintha megállt volna az idő valahol az ipari forradalom koránál!
Amikor mindent erőből és hatalomból próbálnak irányítani és ha nem állsz be a Bólogató Jánosok közé akkor Te nem vagy team member! 
Hát már nem akarok az lenni!
Nem fogok, nem akarom mindent kirészletezni, mert túl sok lenne!

Csömöröm lett ettől az egésztől! Ki kell lépnem és ki is fogok ebből!

Valószínűleg az is közrejátszik az ez iránti érzéseimbe, hogy már tudom a végét! Még 3 hét és vége! Jön az új lehetőség, jönnek az új tapasztalások és ez éltet, meg azok akik tényleg közel vannak Hozzám!

Szóval lassan visszaszámlálok! A hétvégén meglátogat az unokahúgom, remélhetőleg elmegyünk Barátokkal, Ismerősökkel sörözni egyet! 
Kicsit kikapcsolok ebből és baromira sok dolgom lesz az elkövetkező kb. 21-22 napban! 

Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Andras
Mit is tudnék mondani magamról.... 49 éves aki keresi Önmagát, próbálja feldolgozni a mindennapjait. Próbálnám élni életem átlagosan, de ez Nekem soha nem ment egyszerüen. A gondolataim, a történéseim és minden más lesz remelhetőleg leírva.... Meglátjuk, jó olvasgatást..... ;)