Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
andrasblog69

2. Változás

Andras · 1 éve
„Ahogy az ismétlődés megerősíti az ismétlődést, a változás megerősíti a változást!” (Star Trek: Discovery)

Hónapok óta érlelődik bennem, hogy változtatnom kell. Elégedetlen vagyok azzal amerre úgy érzem, hogy visz az utam! Változtatni kell!

Folyamatosan úgy gondolom, hogy főleg szellemileg voltam egy szinten mielőtt megléptem életem eddigi legnagyobb változását!
Nem mondom, hogy nem volt helyes, mert abból a „posványból” amiben voltam ki kellett lépnem. Belekerültem egy nagy lefele levő spirálba és csak keseregtem,  észre se véve ezt de másokat is megbántottam (Köszönöm, hogy elmondtad a tisztázó beszélgetésünknél, figyelek Rád! ;) ) nem tudom, hogy akarattal e vagy se, mindkettő lehet, de eléggé mélyre jutottam benne!
Nehéz volt meglépni, van aki azóta se fogta fel rendesen, főleg a családom! Barátok, ismerősök hamarabb megértették és túl léptek rajta. Nehéz kilépni egy olyan életből ami kifele látszólag sikeres és jól működik, de Te saját magad már nagyon nem jól érzed benne és úgy érzed, hogy fojtogat és ha így folytatódik akkor felőrlődsz benne és nem csak lelki, hanem fizikai értelemben is. 

Kívülről mindenki azt gondolja, hogy a Te életed mennyire jó hiszen elértél valamit, főleg úgy, hogy a Te családodban és rokonságodban előtte vagy egyáltalán nem vagy legalábbis nem túl sokan.
De Te legbelül nagyon is magányos vagy, kiürültél és már ahhoz sincs kedved, hogy bármit is tegyél, ezért minden értelemben csak veszítesz el mindent. Minden értelemben! 

„Az ismétlődés megerősíti az ismétlődést!”

Egyszóval ebből akkor és ott ki kellett lépni!
Megtettem! Kiléptem belőle, felszámoltam szinte mindent Magam körül, életet, országot és természetesen munkát váltottam! Nehéz volt, nagyon nehéz. Elég sűrűn kérdeztem Önmagamtól, hogy miért is csinálod Te ezt? Kell ez Neked? Hülye vagy, nem kéne ezt tenned! Te mégis csak egy "vezetői" pozícióban voltál, most meg nagy visszalépéssel fizikai munkát végzel! Voltak pontok amikor majdnem vissza táncoltam.

De végig mentem rajta!

Kaptam több mint 5 szép évet. Nagyon sok olyan helyre eljutottam amiről előtte a „sikeres” életemben lehetőségem se volt. Köszönet azoknak is akik ebben segítettek! Sok új barátot (Te! is aki megjegyezte, hogy nem fejtettem ki az első bejegyzésembe mindent... ;) ),nagyon sok ismerőst kaptam, találtam. 
Kiderült, hogy a múltból kik is azok akik régi barátok és így is elfogadnak és melletted állnak!
Nagy köszönet Nekik!
Hihetetlen mennyiségű új dolgot tanultam, tapasztaltam meg. Más kultúrát, más munkaközeget stb.
Nagyon sokat változtam Én is! Nem csak külsőleg, hanem legfőképpen belsőleg is! Megtanultam olyan dolgokra is (remélem!) odafigyelni amire előtte vagy nem figyeltem vagy nem érdekelt vagy csak egyszerűen átléptem rajta! 
És ez most Nekem azt mutatja, hogy megint kezdek belelépni egy olyan spirálba ami megint lefele visz, megint minden rutinszerűen történik minden! Behúzodhatnék a csigaházamba és valószínűleg az elkövetkező jó pár évben kényelmesen ellehetnék így ahogy most! De ez ami van már nagyon nem elégít ki. 
De most érzem, hogy ezen változtatni kell újból. Rájöttem, hogy a változás az nem is olyan rossz dolog! Nem kell, nem szabad félni a változástól, hiszen ez mozgatja a világot és ez mozgat Önmagamat is! A változás új lehetőségeket hoz amikkel jobban kiteljesedhetek. 

Folyamatosan úgy gondolom, hogy főleg szellemileg voltam egy szinten mielőtt megléptem életem eddigi legnagyobb változását!

Újra szeretnék valami olyan dolgot csinálni ami értelmes és nem ez a napi rutin. Újra szeretnék feladatokat, kihívásokat Magam elé állítani. Újra szeretném megméretni Magam!
Egyszóval, VÁLTOZTATNI fogok!

Méghozzá nagyon gyorsan! 

Ehhez a változáshoz viszont még azt nem tudom, hogy merre visz az utam!
- Vannak lehetőségek ahol most élek, nem annál a cégnél ahol vagyok, de sok más helyen!
- Úgy nézz ki, hogy van lehetőség arra is, hogy hazamenjek és otthon kezdjek vagy találjak valamit!
- És még egy lehetőség, ami nagyon vonzó, egy új ország, egy új várossal! 

Egyenlőre ennyit látok! Mind a három lehetőség számomra egyformán jónak tűnik, de valamiért a harmadik fele húz a szívem! De azt is megtanultam, hogy mindegyiket nyitva kell hagyni. 

December közepén hazamegyek és január végével vagy így, vagy úgy de megújult erővel és feltöltődve új feladatok elé nézek!

„A változás megerősíti a változást!”
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
zivatarfelho · 1 éve
Sok sikert a "jo" dontesedhez!:) Hajra!
Andras
Mit is tudnék mondani magamról.... 49 éves aki keresi Önmagát, próbálja feldolgozni a mindennapjait. Próbálnám élni életem átlagosan, de ez Nekem soha nem ment egyszerüen. A gondolataim, a történéseim és minden más lesz remelhetőleg leírva.... Meglátjuk, jó olvasgatást..... ;)