Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
andrasblog69

11.

Andras · 8 hónapja
Szép napot Mindenkinek!

Eléggé régóta nem írtam ide... kicsit sodort az idő, kicsit az Én lustaságom is, és sok mindent történt ami miatt nem. Itt az ideje, hogy jöjjön a következő.

Szóval ott maradt abba, hogy út keresés és hogyan tovább.

Egyenlőre úgy nézz ki új lehetőség megtalált. Hollandiában vagyok, sokkal jobb munkán, sokkal jobb körülmények közt. Nem egy eget rengető munka, de a Londonihoz képest jobb. 
Továbbra is angol cégnek dolgozom, nem veszítek el semmit amit eddig az angol életembe befektettem időben. 
És Hollandia egy szép ország, szép helyekkel, ahol meg most lakom az egy tiszta holiday! Szó szerint értve mert egy Holiday parkban lakom. Tó, hattyúk, csend és nyugalom. 
Nem azt mondom, hogy ez a vágyaim ne továbbija, de tényleg nem rossz. Autó a seggem alatt, kényelmes, pihentetős élet. 
A munka meg egy autógyár. BMW X1 és a Mini több változata készül. Bele nem kell halni a munkába, más a mentalitás mint Angliában. 
Szóval elvagyok.

Időközben Angliában megkaptam a permanent resident card-m. Következő, hogy valamikor a nyár vége fele nagy valószínűséggel jelentkezem az angol állampolgárságra. 

Ebben voltak bennem kétségek, hogy akarom e vagy sem, de április 8-a után ez is erőteljes löketet kapott. 
Ez ami történt erőteljesen kiborított, de erről lehet majd értekezek egyet külön, az majd egy kicsit (nagyon!) politikai felütésű lesz. 
Habár a szívem és a családom nagyon is hazafele húz, de az élet úgy nézz ki nagyon is ez ellen van.

Mostanság eléggé sokat beszélgetek és találkozok egy a múltamból felbukkant kedves ismerőssel és azt kell mondanom, hogy minden egyes találkozás után nehezen tudom kivárni a következőt. Remekül elszórakoztat és néha nem is értem, hogy miért is ment el mellettünk az élet. De hát Én mindig is azt vallottam, hogy nem révedek a múltba és mindig azt nézem mi van ma és ezt próbálom megélni. 

Van egy-két régi barát akivel most kevesebbet beszélek, majd amikor itt az ideje akkor úgyis folytatjuk. Velük azt érzem most jobb egy kis pihentetés, nem árt a levegővétel! :)

Szóval az életem az ugyanaz a kesze-kusza mint volt, de töretlenül megyek a saját fejem után! :D
Ez néha jó, néha nem. 
„Amint haladsz előre, úgy teremted meg a saját univerzumod” Sir W. Churchill
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Andras
Mit is tudnék mondani magamról.... 49 éves aki keresi Önmagát, próbálja feldolgozni a mindennapjait. Próbálnám élni életem átlagosan, de ez Nekem soha nem ment egyszerüen. A gondolataim, a történéseim és minden más lesz remelhetőleg leírva.... Meglátjuk, jó olvasgatást..... ;)