Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
andrasblog69

1. Aggódás

Andras · 1 éve
Régóta érlelődik bennem, hogy ki kéne írni magamból ügyes-bajos dolgaimat, ügyeletes lelki problémáimat..... de ez mindig valamiért csak-csak elmaradt. 
Remélem most majd sikerül rávennem Önmagam.  Meglátjuk.... ;)

1. - Aggódás

Szóval, aggódom mostanság. Pünkösd környékén mikor éppen otthon voltam (ha valaki esetleg nem tudná 2012 májusa óta nem élek Magyarországon!) beállt a derekam. 
Lumbágó isiásszal.... Ügyelet, injekció, gyógyszerek és egyéb kedves nyalánkságok, ahogy ilyenkor lenni szokott. Nem jó érzés, de azt hittem ez is elmúlik mint már egyszer anno jó pár éve....
Jelentem nem múlt el. Azóta is rendszeresen fáj. Járni, közlekedni, napi életet élni tudok vele, de időnként fáj és kisugárzik végig lefele a vádlimig. Gyógyszert nem szedek, nem is akarok, de tudom, hogy valamit kell ezzel kezdeni mert a későbbiekben sokkal rosszabb is lehet. 
Viszont szeretnék edzőterembe járni, úszni stb., mert a súlyom ahelyett, hogy lefele menne inkább gyarapszik. Egyszer már leadtam jó sok kilót magamról és most jön vissza amit nagyon nem akarok, szeretek!
Elkezdtem utána járni mit lehet tenni. Angol egészségügyről nem szeretnék véleményt nyilvánítani, de nem jó a véleményem. Otthon már nincs biztosításom, maradtak a magánkórházak és rendelők. 
November 17-re van időpontom. Akkor sok minden kiderül. 

Addig viszont aggódom! 

Valamiért bekattant, hogy akár sérv is lehet (volt a rokonságban ilyen, Neki műteni kellett!)

Nahh ezért aggódom!

Reménykedem, hogy még abban a fázisban van, hogy gerinctornával kezelhető!

Viszont milyen véletlenek vannak...
Az orvos akihez megyek, ugyanúgy hívják mint Engem, ugyanaz a vezetéknevünk és ráadásnak az életrajza alapján ugyanott született mint az Apám ( pár kilométerrel arrébb, de ugyanaz a járás!) csak pár évvel később. Reméljük ilyen előjelek után jó kezekbe kerülök! :)

De addig is aggódom és realizálom, hogy öregszem, valószínűleg egyre több ilyen problémákkal. 

Egyébként többek között emiatt is úgy érzem, hogy Rám fér egy kis pihenés, agyilag is át kéne gondolnom a hogyan továbbit. Ezért is december közepétől tartok egy szünetet mindenben. Január végéig otthon, és utána meglátjuk merre visz az utam. Változások jönnek, lehetőségek nyíltak, nyílnak meg! 

De ezt majd a következőre.

Addig is picit aggódom, mert műtétet nem szeretnék! :)
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Andras
Mit is tudnék mondani magamról.... 49 éves aki keresi Önmagát, próbálja feldolgozni a mindennapjait. Próbálnám élni életem átlagosan, de ez Nekem soha nem ment egyszerüen. A gondolataim, a történéseim és minden más lesz remelhetőleg leírva.... Meglátjuk, jó olvasgatást..... ;)